Baba hálózsák – 70 cm 0,5 TOG – Bézs csíkos Miffy nyuszik

9 890 Ft

1 készleten

Baba Hálózsák muszlin – 70 cm – 0,5 TOG – Bézs csíkos Miffy nyuszik

A hálózsák elengedhetetlen a baba vagy kisgyermek számára, hiszen biztonságot és meleg érzetet ad számára. A hálózsák használatával nincs is szükség takaróra, mert a baba melegben van, hiszen nem tudja lerúgni a hálózsákot. Ha a hálózsák önmagában nem elég meleg, vagy ha a baba szereti, természetesen kombinálhatod pléddel is. Ennek az aranyos ujjatlan alvózsáknak a TOG értéke 0,5. A hálózsáknak nincs ujja, így tökéletes a a melegebb napokra is.

Méret
A hálózsák 70 cm, 90 cm és 110 cm méretben kapható. 70 cm 3-6 hónapos babáknak, 90 cm 6-18 hónapos korig, 110 cm 18-36 hónapos korig ideális. Válassz a baba hosszának megfelelő méretet, és soha ne vegyél hálózsákot, amibe bele kell nőnie.

Anyag
A hálózsák 100% pamutból muszlin pamutból készült.

TOG érték
Minden hálózsákunkat az úgynevezett TOG-érték alapján teszteltük. Ennek a hálózsáknak az értéke 0,5. Nyárra tökéletes. Takaróval kombinálva pedig télen is használhatod. A TOG értéknél jobban oda kell figyelned a babádra. A baba nyaka elárulja, mit kell tudni a hőmérsékletről. A nyak nyirkos vagy izzadt? Ezután eltávolíthat egy réteget.

Mosási útmutató
A hálózsákot legfeljebb 40 fokon moshatja. További utasításokért ellenőrizze a mosási címkét.

Biztonság
Soha ne hagyd, hogy babád olyan hálózsákban aludjon, amibe „be kell nőnie”. A túl nagy hálózsák túl nagy nyaknyílással veszélyes a babára. Válassza ki a baba hosszának megfelelő méretet.

Méret: 70×43 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Baba hálózsák – 70 cm 0,5 TOG – Bézs csíkos Miffy nyuszik” értékelése elsőkéntKapcsolódó termékek