Baba hálózsák levehető ujjakkal – 110cm – Vadrózsa

16 990 Ft

1 készleten

Baba hálózsák levehető ujjakkal – 110cm – Vadrózsa

A hálózsák elengedhetetlen a baba vagy kisgyermek számára, hiszen biztonságot és meleg érzetet ad számára. Puha anyagból készült, levehető ujjakkal. Így átalakíthatja a hideg téli napokra vonatkozó 3,0-s TOG-értékről a tavaszi és őszi hűvös éjszakákra vonatkozó 2,0-s TOG értékre. A hálózsákban a baba biztonságban érzi magát, melegen tartja és korlátozza mozgását. Tehát nem kell aggódnia gyermeke aktivitása miatt.

Méret
A hálózsák 70 cm, 90 cm és 110 cm méretben kapható. 70 cm 3-6 hónapos babáknak, 90 cm 6-18 hónapos korig, 110 cm 18-36 hónapos korig ideális. Válassz a baba hosszának megfelelő méretet, és soha ne vegyél hálózsákot, amibe bele kell nőnie.

Anyag
A hálózsák 100%  muszlin pamutból készült.

TOG érték
Minden hálózsákunkat az úgynevezett TOG-érték alapján teszteltük. Ennek a hálózsáknak az értéke 2-3. A TOG értéknél jobban oda kell figyelned a babádra. A baba nyaka elárulja, mit kell tudni a hőmérsékletről. A nyak nyirkos vagy izzadt? Ezután eltávolíthatsz egy réteget.

Mosási útmutató
A hálózsákot legfeljebb 40 fokon moshatja. További utasításokért ellenőrizze a mosási címkét.

Biztonság
Soha ne hagyd, hogy babád olyan hálózsákban aludjon, amibe „be kell nőnie”. A túl nagy hálózsák túl nagy nyaknyílással veszélyes a babára. Válassza ki a baba hosszának megfelelő méretet.

Méret: 51 x 110 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Baba hálózsák levehető ujjakkal – 110cm – Vadrózsa” értékelése elsőkéntKapcsolódó termékek