BeSafe Magzatvédő Öv Pregnant iZi FIX – ISOfix Csatlakozással

16 990 Ft

1 készleten

Ezért a termékért akár 339 Minique klub pontot is kaphatsz

BeSafe Magzatvédő Öv Pregnant iZi FIX – ISOfix Csatlakozással

Utazó kismamák számára kifejlesztett biztonsági övterelő segítségével gondoskodhatsz gyermeked épségéről. Ez a biztonsági övterelő fokozza a biztonságot, ugyanakkor csökkenti a terhességi kockázatokat. Nemcsak kényelmes, de fokozottan védi születendő gyermeked épségét. Sok kismama számára az autóban a biztonsági öv szorítása válik zavaróvá, és jogosan aggódik a baba biztonsága miatt.

Az amerikai kutatók tanulmányai szerint egy rosszul beállított biztonsági öv tényleg veszélyeztetheti a magzatot, ugyanakkor tudjuk, hogy az öv nélkülözése is komoly kockázatokkal járhat.

A BeSafe biztonsági övterelő lefelé irányítja az övet a medence vonalában, és az alatt vezeti el, így extra védelmet nyújt a kismama és a babája számára. Az orvosok is javasolják az övterelő használatát, már a terhesség korai szakaszában is, hogy minimalizálják a vetélés kockázatát. Az övterelő átirányítja a terhelést a pocakról a combokra.

Használat: a várandósság második hónapjától

Bekötés: az autó 3 pontos biztonsági övével, vagy ISOfix-szel

Bekötés hevederrel és hárompontos biztonsági övvel
A BeSafe Pregnant iZi FIX Magzatvédő öv használható az leső üléseken is a tartozék csat segítségével. Ennek köszönhetően nagyon könnyen át is helyezhető egyik ülésről a másikra.

Kattintsd az autó megfelelő ISO fix pontjaihoz és a BeSafe Pregnant iZi FIX Magzatvédő öv már használatra is kész!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BeSafe Magzatvédő Öv Pregnant iZi FIX – ISOfix Csatlakozással” értékelése elsőkéntKapcsolódó termékek