Djeco Állatos szín dominó – Tiny-up Domino

6 490 Ft

1 készleten

Ezért a termékért akár 129 Minique klub pontot is kaphatsz

Az Állatos szín dominó egy fantasztikus játék, melyet a legkisebbek is nagy élvezettel fognak játszani. Ez a Djeco márka által készített játék kiválóan fejleszti a szem-kéz koordinációt, a kéz finom mozgásának képességét, a megfigyelést, figyelmet és a logikai gondolkodást is.

A játékban 15 db állatfigurás dominó található, melyeket egymás mellé kell rakni úgy, hogy a színük egyezzen a mellettük lévővel. A dominókat fektetve vagy állítva is lehet összerakni, ami még izgalmasabbá teszi a játékot. A játékidő változó, attól függően, hogy hányan játszanak, és hogy milyen gyorsan haladnak a játékosok.

Az Állatos szín dominó játékot 3 éves kor felett ajánljuk, és akár több játékos is játszhat egyszerre. A játék anyaga fa, így nagyon tartós és hosszú ideig szolgálja majd a játékosokat.

A Djeco márka már évek óta kiváló minőségű és fantasztikusan szórakoztató játékokat kínál a gyerekeknek. Az Állatos szín dominó is egy ilyen kiváló játék, melynek minden részlete tökéletesen kidolgozott és igényesen kivitelezett.

Ez a játék már elnyerte a szülők és a gyerekek szívének a tetszését, és biztosak vagyunk benne, hogy a te gyermekednek is nagy örömet fog okozni. Vásárold meg az Állatos szín dominót a gekkotoys.hu webáruházban, és biztosítsd a gyermekednek az élményekkel teli szórakozást!

Ajánlott korosztály: 3 éves kortól

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Djeco Állatos szín dominó – Tiny-up Domino” értékelése elsőkéntKapcsolódó termékek