Djeco Erdő állatai fa memóriajáték – Domino Wood

6 960 Ft

1 készleten

Ezért a termékért akár 139 Minique klub pontot is kaphatsz

Erdei állatos témájú dominójáték. Kétoldalas játék: az egyik oldalon képek, a másikon számkonstellációk láthatók. A gyerekek összerakják az állatokat vagy a számokat, hogy logikus sorrendet alkossanak. Tökéletes oktatójáték 2 éves kortól – tanuljon szórakozás közben.

Azért szeretjük ezt a terméket, mert:
– Megtanítja a gyerekeket számolni és összeilleszteni a mennyiségeket vagy a képeket.
– A vaskos fadarabok, amelyek könnyen kezelhetők.
– 100%-ban FSC® tanúsított fából készült.

Tartalom: A játékban található a következő összetevőkből álló játék: 28 darab fából készült dominó.

Ajánlott korosztály: 2 éves kortól
Az Erdő állatai fa memória a Djeco márka egyik kiváló terméke, amelynek segítségével a gyermekek számolni és összeilleszteni a képeket és mennyiségeket tanulhatnak. A kétoldalas játék egyik oldalán állati képek, a másikon számkonstellációk láthatók, amelyek összerakásával logikus sorrendet lehet alkotni. A játék vaskos fadarabjai könnyen kezelhetőek, így a gyermekek könnyedén játszhatnak vele.

A játék 100%-ban FSC® tanúsított fából készült, így garantáltan környezetbarát termék. A doboz méretei 23 x 23 x 3 cm, tartalmazza az összeszereléshez szükséges 28 darab fából készült dominót.

Az Erdő állatai fa memória ideális játék a kisgyermekeknek, mert nem csak szórakoztató, de oktató is. A játék segíti a gyerekek kognitív fejlődését, miközben szórakoznak. A játék alkalmas 2+ éves korosztálynak, így a legkisebbek is használhatják.

A Djeco márka egy nagyon elismert márka a gyerekek játéka terén. Az Erdő állatai fa memória egyike a Djeco kiváló termékeinek, amelynek többek között azért örülünk, mert segít a gyerekeknek tanulni és fejlődni. A termék minőségi anyagokból készült, így garantáltan hosszú élettartammal rendelkezik.

Ha szeretnél egy kiváló minőségű játékot a gyermekeid szórakoztatására és fejlesztésére, akkor az Erdő állatai fa memória a legjobb választás. Ne habozz, rendeld meg még ma, és tedd boldoggá a gyerekeket egy új játékkal!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Djeco Erdő állatai fa memóriajáték – Domino Wood” értékelése elsőkéntKapcsolódó termékek