Djeco Félből egész állatos dominó

3 360 Ft

1 készleten

Ezért a termékért akár 67 Minique klub pontot is kaphatsz

Játékos fejlesztés, puzzle a Djeco-tól! A gyerekek nagyon szeretik a puzzleket. Játék közben fejleszti a szem-, kéz koordinációt.
Egy különleges dominójáték a Djeco-tól. Óriási a fejetlenség! Szegény állatok. Mindenki a testét keresi. Segíts, hogy megtalálják.

A Djeco egy olyan márka, amelynek termékei a legjobb minőséget és kreativitást képviselik. A Félből egész állatos dominó – Domino Animo – Puzzle játékukkal a gyerekek szórakoztató és fejlesztő kalandban lehetnek részesei. Ez a különleges dominójáték a Djeco-tól nemcsak arra szolgál, hogy a gyerekek jól szórakozzanak, hanem fejleszti a szem-, kéz koordinációjukat is. A játék célja, hogy segítsünk az állatoknak megtalálni a testüket. Az állatos dominó elemeket úgy kell összepárosítani, hogy a teljes állat testét megkapjuk.

A dominó játékhoz 2-4 játékos szükséges, és 3 éves kortól ajánlott. A játék során a gyerekek megismerkedhetnek az állatokkal, és fejleszthetik a logikai gondolkodásukat. A játék időtartama rövid, és az egész család számára szórakoztató. A Félből egész állatos dominó – Domino Animo – Puzzle játék mérete 28 darab, mindegyik elem 10×5 cm-es, így a dominó elemek könnyen kezelhetőek. A játékot szép, kidolgozott dobozban szállítjuk, így könnyedén tárolható és szállítható.

A Djeco márka termékei a világ minden táján elismertek és elnyerték a játékiparban kimagasló díjakat és elismeréseket. A Félből egész állatos dominó – Domino Animo – Puzzle játék is egy ilyen kiváló termék, amely szórakoztató és fejlesztő élményt nyújt a gyerekeknek.

Ha szeretnéd, hogy a gyerekek szórakoztató és fejlesztő játékban részesüljenek, akkor a Félből egész állatos dominó – Domino Animo – Puzzle játék a legjobb választás. A Djeco termékei nagyon kreatívak és minőségi alapanyagokból készültek, így garantáltan hosszú ideig szolgálják majd a család szórakozását és fejlesztését. A játék egyszerű és szórakoztató, így minden gyerek szeretni fogja. Vásárold meg most a Djeco Félből egész állatos dominó – Domino Animo – Puzzle játékát, és garantáltan sikerélményekkel telik majd a játék idő.

Méret: 28 db 10 x 5 cm

Ajánlott korosztály : 3 éves kortól

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Djeco Félből egész állatos dominó” értékelése elsőkéntKapcsolódó termékek