Djeco Fűzős játék – Faformák

5 460 Ft

1 készleten

Ezért a termékért akár 109 Minique klub pontot is kaphatsz

Fából készült, kifinomult és színes oktatási játékok, amelyek elkísérik a gyermeket az első tanulásban. A gyermek megfigyelőképessége és koordinációs képessége fejlődik, miközben jól is szórakozik.

Szép ablakos dobozban szállítjuk.

Életkor : 2 éves kortól

Méret : 13 x 9 cm

Tartalom : 24 gyöngy és 2 zsinór

A Filacolor fa fűzős játék egy rendkívül értékes és szórakoztató játék, amely kifejezetten 2 éves kortól ajánlott. A játék célja, hogy a gyerekek kézügyességét és megfigyelőképességét fejlessze a fonalhoz csomózott színes gyöngyök segítségével. A játék tartalmaz 24 különböző színű gyöngyöt és 2 zsinórt, amelyekkel a gyerekek különböző formákat, mintákat és színeket hozhatnak létre.

A Filacolor fa fűzős játék magas minőségű anyagokból készül, és az egyik legkedveltebb Djeco termék. A játék ideális eszköz azoknak a szülőknek, akik szeretnének okos és ügyes gyermekeket nevelni. A játék időtlen és egyszerű, de mégis klasszikus és szórakoztató.

A Filacolor fa fűzős játék elnyerte az egyik legjobb oktatási játék díját, és a legtöbb Djeco termékkel ellentétben, kifejezetten a legkisebbek számára készült. A játék könnyen kezelhető és sokféle módon felhasználható. A gyerekek játszhatnak egyedül vagy más gyerekekkel, és még a felnőttek számára is élvezetes tevékenység.

Ha szeretnél egy kreatív és szórakoztató játékot a gyermekeidnek, a Filacolor fa fűzős játék a Djeco-tól a legjobb választás. Segít a gyerekeknek fejleszteni a kézügyességüket, javítja a megfigyelőképességüket és egyedülálló élményt nyújt számukra. A Djeco minőségi játékokkal büszkélkedhet, és a Filacolor fa fűzős játék is egy olyan játék, amely biztosan megfelel a szigorú minőségi előírásainak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Djeco Fűzős játék – Faformák” értékelése elsőkéntKapcsolódó termékek