Djeco Memóriajáték – Kis barátok – Memo Little friends

4 360 Ft

1 készleten

Ezért a termékért akár 87 Minique klub pontot is kaphatsz

A Mémo Little Friends a Djeco-tól egy képegyeztető és memóriajáték, amely gyönyörűen illusztrált, csinosan öltözött állatokkal.

Azért szeretjük ezt a terméket, mert;
– A vastag kártyadarabokat könnyű megfogni
– Segít fejleszteni a megfigyelőképességet és a memóriát.

A Djeco Mémo Little Friends memóriajáték egy olyan játék, amelyen keresztül a gyerekek kreativitása és memóriája fejlődhet. Az állatokkal illusztrált kártyák a gyerekek figyelmét vonzzák, míg az egyszerű szabályok lehetővé teszik a játék szórakoztató és interaktív jellegét.

A játék segítségével a gyerekek megismerhetik és felismerhetik a különböző állatokat, miközben javítják a memóriájukat és a koncentrációjukat. A vastag kártyadarabok könnyen megfoghatóak, amelyekkel a gyerekek könnyedén játszhatnak egymással vagy akár egyedül is.

A Djeco Mémo Little Friends memóriajáték 3 éves kortól ajánlott, és akár 2-4 játékos játszhat vele. A játék időtartama változó lehet, attól függően, hogy a gyerekek mennyire koncentrálnak és milyen gyorsan találnak párokat a kártyákon.

A játékhoz kocka alakú doboz tartozik, amely zsinórral ellátott fogantyúval rendelkezik, így könnyen hordozható és szórakoztatóan eltartható bárhová is mennek a gyerekek. A játék FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papírból és kartonból készült, ezáltal környezetbarát és fenntartható.

A Djeco márka mindig is az innovatív és kreatív játékok készítésére törekedett, és a Mémo Little Friends memóriajáték sem kivétel. Ez a játék nem csak szórakoztató, hanem segít a gyerekek fejlődésében is, miközben élvezik a játékot. Adj egy esélyt a Djeco Mémo Little Friends memóriajátéknak, és nézd, hogyan fejlődik a gyermeked koncentrációja és memóriája!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Djeco Memóriajáték – Kis barátok – Memo Little friends” értékelése elsőkéntKapcsolódó termékek