Djeco Szín lottó – Lottó játék – Loto Colours

3 360 Ft

Ezért a termékért akár 67 Minique klub pontot is kaphatsz

A Djeco Szín lottó játék egy nagyszerű módja annak, hogy a gyerekek szórakoztató módon tanuljanak. Az egyszerű, de szórakoztató játék segít a memóriájuk fejlesztésében, miközben megismerkednek a különböző színekkel és formákkal. A játékosok felváltva fordítják fel a középen lévő kártyákat, és megpróbálják megtalálni a táblán azokat a színeket és formákat, amelyek egyeznek velük.

A játékot egyszerre legfeljebb 4 játékos játszhatja, így tökéletes választás a baráti összejövetelekre vagy családi játék estékre. A játék nagyon könnyen érthető, így akár a legkisebbek is könnyen játszhatnak vele.

A játék tartalma 4 tábla és 16 darab kártya, mindez egy könnyen hordozható kockásdobozban. A játékot Edouard Manceau tervezte, aki az egyszerű, de szórakoztató játékok nagy rajongója.

A Djeco Szín lottó játék 2 éves kortól ajánlott és a játékidő változó, attól függően, hogy milyen sokáig játszanak vele a gyerekek. A játék egyszerű és szórakoztató, így a gyerekek órákig játszhatnak vele, miközben észrevétlenül tanulnak.

A Djeco márka ismert és elismert a játékok terén, a Szín lottó játék pedig egyike a legnépszerűbb termékeiknek. A játék elnyerte a Parents’ Choice Award aranyérmét, ami azt mutatja, hogy nem csak szórakoztató, de kiváló minőségű is.

Ha szeretnél a gyerekeknek egy szórakoztató és tanulságos játékot vásárolni, akkor a Djeco Szín lottó játék a tökéletes választás. A könnyen hordozható kockásdobozban elfér, így akár utazásokhoz is ideális, és garantáltan órákig lekötözi a gyerekeket.

Méret: 12,4 x 12,6 x 12,4 cm
Tartalom: A kártyalapok a játékban találhatóak: 4 tábla és 16 darab, mindez egy könnyen hordozható kockásdobozban.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Djeco Szín lottó – Lottó játék – Loto Colours” értékelése elsőkéntKapcsolódó termékek