Djeco Tanuló doboz – Otthon – Szortírozó játék

5 460 Ft

1 készleten

Ezért a termékért akár 109 Minique klub pontot is kaphatsz

Vidám gyermekjáték mindenféle háztartási tárgyak színes illusztrációival a “Kioukoi Maison” a francia Djeco márka Eduludo kollekciójából. Megfigyelő és rendező játék, amely megismerteti a gyerekeket a rendezés, a válogatás és a rendrakás első tanulási folyamataival.

A rendezőjáték tizenkét cserélhető feladatlapot tartalmaz, amelyek a ház különböző helyiségeit vagy szobáit ábrázolják. Csúsztasd az egyik táblát a válogató doboz elejére, és keresd meg a hozzá tartozó bútorokat vagy tárgyakat.

Az egyes hozzárendelési kártyák hátoldalán a hozzájuk tartozó bútorok láthatók. Nyisd ki a fedelet, hogy ellenőrizd, mindet megtaláltad-e, és kezdd elölről egy új feladatkártyával!

A játék tartalma:
– válogató doboz
– 12 feladatkártya
– 30 lemez tárgyakkal

Anyag: karton.

Ajánlott korosztály: 3 éves kortól

A Djeco Kioukoi Home otthoni szortírozó játék egy kiváló választás vidám és interaktív játékra gyerekek számára. A játék 12 cserélhető feladatkártyát tartalmaz, melyek ábrázolják a ház különböző helyiségeit és szobáit.

A játékhoz egy válogató doboz, 12 feladatkártya és 30 korong tárgyakkal jár, melyek színes és érdekes illusztrációkkal vannak díszítve. Az egész játék kartondobozban található, így egyszerűen tárolható és magaddal vihető bárhova.

A játék ideális gyerekeknek, akik szeretnek játszani és közben tanulni is, hiszen a játék során fejleszthetik a figyelmet, problémamegoldó képességet és a finommotoros készségeket.
Ajánlott korosztály: 3 éves kortól. A játékot egyedül vagy több gyerekkel is játszhatod, így a játékidő változó lehet.

A Kioukoi Home otthoni szortírozó játék egy kiváló ajándék lehet bármely gyereknek, hiszen nem csak szórakoztató, hanem tanít is. Fejleszti a kreativitást és a problémamegoldó képességet, valamint segít megtanulni a rendszerezés és a rendezés fontosságát.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Djeco Tanuló doboz – Otthon – Szortírozó játék” értékelése elsőkéntKapcsolódó termékek