Djeco Társasjáték – Tapintható állatok

10 390 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek ha a termék ismét készleten lesz

Elfogadom az adatkezelési nyilatkozatot és beleegyezem, hogy az email címemre értesítést kapjak amikor a termék újra elérhetővé válik - [Adatkezelési nyilatkozat]

A Djeco  Tapintható állatok egy fantasztikus felfedező játék, amely a tapintás érzékelés fejlesztésére összpontosít. A játék célja, hogy a játékosok kitalálják, melyik állatkártya anyaga egyezik meg a rulett kerék által kiválasztott anyaggal. A játéknak fejlesztő hatása is van, hiszen elősegíti a finommotorikus képességek és a kognitív gondolkodás fejlődését.

A játék 3 éves kortól ajánlott, így fiatal gyerekek is játszhatják. A játékot egymagában vagy legfeljebb 4 játékos részvételével lehet játszani. A játék időtartama mindössze 10 perc, így rövid idő alatt is nagy élményt nyújt.

A játék tartalma:
– 1 db rulettkerék, amely 6 különböző anyagot tartalmaz
– 18 db állatkártya, amelyek testüket fedő anyagokkal vannak ellátva.

A játék célja: tapintással kell megtalálni a zsákban azt az anyagot, amit a rulett kerék mutat.

A játék előkészülete:

– Minden állatos játékkártyát be kell tenni a zsákba. A legfiatalabb játékos megpörgeti a rulett kerék nyilát, amely megáll valamelyik anyagtípusnál.

– Azután a játékos bedugja a kezét a zsákba, azért hogy megtaláljon egy olyan kártyát, amelynek egyezik az anyaga a rulett keréken mutatott anyaggal. Amikor a játékos úgy gondolja, hogy megtalálta a megfelelőt, akkor kiveszi a zsákból a kártyát és megmutatja a többieknek is.

– Ha a kártya megfelel a keresett anyagnak: megtartja a kártyát, amely egy pontot ér. Utána a következő játékos forgatja meg a kereket.

– Ha nem a keréken forgatott anyagnak megfelelő kártyát húzza ki, akkor visszateszi a kártyát és jön a következő játékos.

Ki nyer?

Amikor a zsák kiürül, az a játékos nyer, aki a legtöbb kártyát gyűjtötte össze.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Djeco Társasjáték – Tapintható állatok” értékelése elsőkéntKapcsolódó termékek