Childhome Fa járássegítő – fehér

29 990 Ft

1 készleten

Ezért a termékért akár 599 Minique klub pontot is kaphatsz

1…2…3… és indulhatunk! Kalandozz a nappaliban vagy a gyerekszobában ezzel a gyönyörű fából készült járássegítővel.

A fából készült járássegítő nem csak egy segédeszköz, amivel végignézheted, ahogy gyermeked megtanulj járni, de szuperül mutat a gyerekszobában és egy játéktároló is egyben!

Nagyszerű az egyensúly, a koordináció és a motoros készségek fejlesztéséhez. A gumicsíkoknak köszönhetően pedig nem kell aggódnod a padló miatt, amikor gyermeke a szobában tologatja. A járássegítő formatervezésének köszönhetően segít a babának a felállásban. Nem sietteti azt, csupán támaszt nyújt számára, ha eljött az ideje.
Amint elég érett rá a baba, a járássegítő rávezeti, hogyan rakja egymás elé a lábacskáit. Ezzel pedig biztonságos eszközt adhatunk a babának, szemben a kapaszkodóként használható éles polcokkal és dohányzóasztalokkal. Minőségi és megbízható termék, amely tökéletes ajándék lehet gyermeked számára.

Ez a gyönyörű fából készült járássegítő tökéletes a kisgyermeked kedvenc játékainak tárolására. A játékos járássegítő kocsika szórakoztató dekoráció bármelyik szobában! Az elülső kis táblán még a motorikus készségeket is gyakorolhatja gyermeke, vagy Te is írhatsz rá egy vidám idézetet.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Childhome Fa járássegítő – fehér” értékelése elsőkéntKapcsolódó termékek