FreeON BEAR gyerek fa asztal 2 db székkel – macis

32 990 Ft

2-5 munkanap

A FreeON több mint 10 éve az európai piacon tevékenykedő baba és gyermekfelszerelések széles választékát kínáló márka.
Küldetésük, hogy olyan termékeket kínáljanak, amelyek összhangban vannak a modern szülői trendekkel, és egyben tükrözik az alapvető értékeiket –minőséget, magas funkcionalitást, biztonságot és esztétikát.

FreeON Bear-Játék és tanulás egy elegáns és kényelmes térben.

A FreeON Athena gyerekasztal tökéletes kiegészítője bármelyik gyermekszobának. Ez a szett, amely magában foglal egy gyönyörűen megtervezett asztalt és két széket. A gyerekek számára ideális helyet biztosít a játékhoz, a tanuláshoz, vagy csak a kreativitásuk szabadon engedéséhez.

Jellemzők:

  • Minőségi anyagok: Az asztal és a székek stabilak és strapabíróak, a gyermekbiztonsági előírásoknak megfelelően készültek. Az asztal teteje könnyen tisztítható, ami nagyban megkönnyíti a takarítást.
  • Funkcionális design: A Bear gyerekasztal kialakítása elegáns és praktikus. A székek kényelmesek és biztonságosak, a gyerekek számára ideálisak hosszabb időn keresztül történő ülésre.
  • Kreatív tér: A tágas asztaltér biztosítja, hogy a gyermekeknek elegendő helyük legyen a rajzoláshoz, íráshoz, olvasáshoz vagy a játékhoz.
  • Asztal méretei: 55x55x42 cm
  • Szék méretei: 28x28x50 cm
  • Maximális súly a széken: 30 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FreeON BEAR gyerek fa asztal 2 db székkel – macis” értékelése elsőkéntKapcsolódó termékek