Kinderkraft Futóbicikli – 2Way Next 2022 – Light Green

15 990 Ft

1 készleten

Ezért a termékért akár 319 Minique klub pontot is kaphatsz

Kinderkraft Futóbicikli – 2Way Next 2022 – Light Green

A 2WAY NEXT-tel minden séta felejthetetlen marad. Ez a futóbicikli sok örömet szerez majd gyermekednek, s ugyanakkor lehetővé teszi egyensúlyérzékének természetes fejlődését. A 2WAY NEXT támogatja a motorikus funkciók és a térérzék fejlesztését. Az alacsony váz megkönnyíti a kisebb gyerekek számára a felszállást, míg az állítható nyereg és kormány lehetővé teszi, hogy a kerékpárt nagyobb gyerekekhez igazítsuk.

A 2WAY NEXT futóbicikli nagy, habszivacs kerekekkel rendelkezik, amelyeket nem kell felfújni. A kormánykeréken fordulatzár található – ez megkönnyíti a kerékpár irányításának megtanulását, és ezáltal a biciklizés alapjainak elsajátítását.

Az ülés állítás: a gyerekek nőnek mint a fű – ez az oka annak, hogy a 2WAY NEXT futóbicikli ülése 32-39 cm között állítható. Mivel nagy teherbíró képességgel rendelkezik, nem csak háromévesek, de óvodások is használhatják!

Könnyű összeszerelés: a gyerekek gyakran türelmetlenek – különösen, ha ajándékra várnak. A 2WAY NEXT futóbiciklit pillanatok alatt összerakhatod. Ennek köszönhetően a gyermek szinte azonnal indulhat is.

Biztonságos szerkezet: a futóbicikli megalkotásakor minden részletre odafigyeltek. Minden csavar műanyag kupakkal van védve. A szerkezetében nem találni éles, kiálló elemeket, amelyek megsérthetik a gyermeket.

Kormányzár: a 2WAY NEXT korlátozott kormányszöggel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a kisgyermek vezetés közben nem tudja élesen és erősen elfordítani a kormányt – ez jelentősen csökkenti az esés lehetőségét.

Gumifogantyúk: a kormányon lévő gumimarkolat segíti a gyermek kicsiny kezeinek fogását. Ez különösen fontos a kisebb gyermekek számára, akik még nem tudják, hogyan kell megfelelően tartani a kormányt.

Biztonság: a 2WAY NEXT megfelel az EN 71-1 szabványnak. Biztonságát és minőségét a független, nemzetközi tanúsító szervezet, a TÜV Rheinland is megerősítette.

Kivitelezés- anyagok:
• Váz és kormány: acél
• Kerekek: EVA-hab

Méretek:
• Bicikli: 85 x 38 x 53-59 cm
• A kerekek átmérője: 28 cm
• A kormány magassági tartománya: 53-59 cm
• Az ülés magassági tartománya: 32-39 cm

Súly: 3 kg

Max. 35 kg-os gyermekek számára

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kinderkraft Futóbicikli – 2Way Next 2022 – Light Green” értékelése elsőkéntKapcsolódó termékek