NUUROO nagy játszószőnyeg- cirkusz

22 000 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek ha a termék ismét készleten lesz

Elfogadom az adatkezelési nyilatkozatot és beleegyezem, hogy az email címemre értesítést kapjak amikor a termék újra elérhetővé válik - [Adatkezelési nyilatkozat]

Varázsolj egy vidám cirkuszi világot a kisbabád számára ezzel a NuuRoo nagy játszószőnyeggel! Az aranyos cirkuszi részletekkel teli szőnyeg remek lehetőséget kínál a gyermek finom motoros készségeinek fejlesztésére, miközben felkelti kíváncsiságát és segít felfedezni a körülötte lévő világot. A babádat a hasára fektetheted, és hagyd, hogy a kúszást játékká változtassa, miközben megismeri az izgalmas cirkuszi figurákat.

A játszószőnyeg a legfinomabb 100%-ban organikus pamutból készül, újrahasznosítható poliészter töltelékkel, garantálva a puhaságot és a kényelmet, amin a babád nyugodtan játszhat és pihenhet. A szőnyeg Dániából származik és CE-jelöléssel rendelkezik, ami bizonyítja, hogy megfelel az Európai Unió szigorú biztonsági követelményeinek.

Mérete, 110×110 cm pedig tökéletesen alkalmas a babaszoba, nappali, vagy akár a szabadban történő használatra is. Ez a játszószőnyeg nemcsak a babád szórakozását szolgálja, hanem stílusos kiegészítője is lehet otthonodnak.
Kapcsolódó termékek