NUUROO szilikon 4 részes étkészlet- Sárga zsiráf

12 980 Ft

13 készleten

Engedd meg, hogy bemutassuk Neked a NUUROO 4 részes szilikon étkészletét, amely egy sárga kis zsiráf formájában érkezik, hogy az étkezések időtöltéssé váljanak a kicsik számára. Ebben a szettben minden megtalálható, amire a gyermeknek szüksége lehet: lapostányér, mélytányér, pohár és kanál, mindezt egy vidám, gyermekbarát zsiráf mintával díszítve.

Ne aggódj, minden termékünk gyermekekre és családokra gondolva készül, így ez az étkészlet is mentes mindenféle káros, kémiailag mérgező anyagtól. A puha szilikon anyagának köszönhetően könnyen tisztítható, mosogatógépben mosható, és nem kell attól tartanod, hogy tönkremegy, ha a gyermek elejti.

Az étkészlet könnyű és praktikus kialakítása ideális a gyerekek számára, akik így könnyedén megtanulhatják az önálló evést. Emellett a letisztult dizájn minden konyha tökéletes kiegészítője lehet, hozzáadva egy kis játékosságot és színt a mindennapokhoz.

A termék sárga színű és élelmiszer-minőségű szilikont (LFGB) használtak az elkészítéséhez, így biztonságos és hosszú távon is használható. Ragyogj a konyhában ezzel a sárga zsiráf mintás étkészlettel, amit a gyermeked imádni fog!
Kapcsolódó termékek