NUUROO szilikon ivópohár/itatópohár- Batikolt zöld

4 500 Ft

5 készleten

Kiváló minőségű, batikolt zöld színű NUUROO szilikon ivópohár, mely tökéletes választás a kis önállósodó csemetéink számára. A levehető fedellel és praktikus fogantyúkkal ellátott itatópohár kis kifolyójának köszönhetően ideális tanuló pohárként szolgál, segítve gyermeke önálló ivásának fejlődését. A fogantyúk stabil fogást biztosítanak, így még a legkisebb kezek számára is egyszerű és kényelmes a használata.
Az ivópohár 100% prémium, élelmiszer-minőségű szilikonból készült, garantálva a termék biztonságát és hosszú élettartamát. A termék nem tartalmaz semmilyen vegyi anyagot, mint például BPA, PVC, melamin vagy ólom, így a gyermeke egészségét semmilyen módon nem veszélyezteti. Az EU minősítéssel rendelkező termékkel garantáltan jó döntést hoz a gyermekének egészsége érdekében.
A szilikon anyagának köszönhetően egyszerűen tisztítható, mosogatógépben és mikrohullámú sütőben is használható, így a mindennapokban is nagy segítségünkre lehet. A pohár űrtartalma 140 ml, így tökéletesen megfelel az apróságok igényeinek.
Kapcsolódó termékek