Scamp Szoptatós Párna – Univerzális – Pamut – Colourful Hearts

6 890 Ft

1 készleten

Ezért a termékért akár 137 Minique klub pontot is kaphatsz

Scamp Szoptatós Párna – Univerzális – Pamut – Colourful Hearts

A Scamp univerzális párna többféle funkcióval bír. Használatát ajánljuk várandósoknak, szoptatós anyáknak és a babáknak, nagyobb gyermekeknek.

A terhesség a nő felejthetetlen, leggyönyörűbb élménye. Ennek ellenére azonban vannak olyan pillanatai, amiket mégis szívesen felejtenénk: a pocak növekedésével bekövetkező rossz testtartás okozta hátfájás, a kényelmetlen éjszakák, amikor azt sem tudjuk, merre forduljunk, hova helyezzük édes terhünket.

A Scamp univerzális párna többfunkciós:

Használható a terhesség alatt:
– Segít a kényelmes testhelyzet felvételében.
– Alátámasztja a hasat és a combokat.
– Mindeközben kényelmes, puha párnát biztosít a fejnek.
– A megtámasztott fekvő testhelyzet komfortos a mamának, és a babának egyaránt.

Használható szoptatáshoz: a szoptatás alatt nagyon fontos, hogy anya és gyermeke szoros testi kapcsolatban legyen. A gyermek egész teste érintkezzen édesanyja testével. Szoptatás alatt az anya testhelyzete egyenes, nem görnyedt, a baba fordul édesanyja felé, miközben egyik kezével átöleli őt. Nem az a anyának kell a gyermek fölé hajolni, hanem a babának kell a mellre fordulnia!
Tehát első lépésként csavarjuk a párnát a derék köré, majd hátunk mögött kössük össze. Paskoljuk azt formára, majd vegyük kezünkbe a babát.

Használat bölcsőként: kössük össze a párnát két végénél. Paskoljuk a megfelelő formára, majd a kialakított bölcsőbe fektessük bele a gyermeket.

Használat támasztékként kiságyban, játék közben: véd a kemény tárgyaktól, vagy a hideg falfelülettől.

A huzat leszedhető. Az évszaknak és az igényeknek megfelelően többféle kelméből készülhet. Két végébe zsinórt varrtunk, így a párna végeinél összeköthető.

A párna töltetének mennyiségét saját tapasztalásunk, és a megkérdezett felhasználók véleménye szerint állapítottuk meg. Ha a párnát kevésbé szeretjük keményen, mivel a belső huzat is nyitható, a töltet mennyisége csökkenthető. A keményebb párnák kedvelői plusz töltetet vásárolhatnak. A párna töltete szilikonizált poliészter.
Az aprócska poliészter gombolyagok és a terjedelmesített poliészter szálak olyan töltetet eredményeznek, melyek rendkívüli tulajdonságokkal bírnak:
– Csendes! Használat közben nem zsizseg, nem súrlódik a töltet.
– Mosógépben mosható! Mosás után a párnát fel kell rázni, a töltetet egalizálni kell!
– Antibakteriális. A töltet előállítása során semmilyen vegyszert, antisztatizáló anyagot, festéket… nem használtak! ÖKO-Tex® Standard 100 minősítéssel rendelkezik.
– Nagyon jól formázható mint vastagságban/átmérőben, mint pedig alakjában. Tetszésünk szerint a legkényelmesebb formára alakítható.

Méret: 155cm x 30cm

Anyaga:
– Külső huzat: 100% pamutvászon
– Belső huzat: 100% poliészter

Párna töltet: 100% szilikonizált poliészter golyó

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Scamp Szoptatós Párna – Univerzális – Pamut – Colourful Hearts” értékelése elsőkéntKapcsolódó termékek