Tommee Tippee Mellszívó – Elektromos Dupla – Made For Me

69 990 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Ezért a termékért akár 1399 Minique klub pontot is kaphatsz

Tommee Tippee Mellszívó – Elektromos Dupla – Made For Me

A kisbaba szoptatása az egyik legcsodálatosabb érzés a világon, ugyanakkor még ebben a kivételes időszakban is előfordulhat, hogy az édesanyának az élet más területeire is figyelnie kell. Rendkívül fontos, hogy ez ne okozzon még több stresszt és legkevésbé se hibáztassa magát emiatt.

Ehhez nyújt segítséget a Tommee Tippee új Made for Me dupla elektromos mellszívója, amellyel gyorsan és hatékonyan lehet az anyatejet lefejni. Segítségével a csöppség az anyatej minden előnyét élvezheti, még akkor is, ha az édesanyja éppen nincs a közelben.

Kifejezetten csendes és diszkrét, gyakorlatilag bárhol és bármikor használható. Laboratóriumi tesztek eredményei alapján sokkal csendesebb, mint a jelenleg kapható, vezető márkák mellszívói.

5 masszázs fokozattal és 9 szívóerősségi fokozattal rendelkezik a tejleadó reflex beindításához, illetve a leghatékonyabb és legkényelmesebb fejéshez.

Teljesen feltöltött állapotban akár több mint 90 percig is használható, így nem otthoni használatra is kiváló. A LED kijelző segítségével nyomon követhető, hogy mióta tart a fejés. Hordozható, könnyű, USB kábellel tölthető. Még két 150 ml-es Closer to Nature cumisüveg is van hozzá mérési jelzőkkel.

  • Szívóerőssége és a fejési ritmus szabályozható
  • Digitális kijelző
  • Könnyen összeszerelhető és tisztítható
  • Puha szilikon párnás szívófejjel
  • Anyaga: BPA mentes, BPS-mentes
  • Fejési ritmusok száma: 5 fokozatban állítható
  • Választható szívóerősség száma: 9

– Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tommee Tippee Mellszívó – Elektromos Dupla – Made For Me” értékelése elsőként



Kapcsolódó termékek