TRYCO – HÚZHATÓ OROSZLÁN – FAJÁTÉK

2 800 Ft

1 készleten

Ezért a termékért akár 56 Minique klub pontot is kaphatsz

Most ez a cuki kis oroszlán lehet a hű társad. Húzd magad után! Fejleszti a mozgást és az egyensúlyt. Hová mész te kicsi oroszlán?

0-3 éves korosztály számára.

Tryco – Húzható oroszlán – Fajáték

10 hónapos kortól ajánlott.

Méret: 14 cm x 12 cm x 5,5 cm.

Színes fajátékok a természetesen színpompás örömökért
A színes fajátékok mellett számtalan érv szól, amit érdemes ismerni, mielőtt belecsöppenünk ebbe a világba. Az első és talán legfontosabb előny, hogy jóval biztonságosabbak a színes fajátékok a műanyag társaiknál: nincs benne akkumulátor, nincsenek műanyagok, nincsenek káros festékek, méreganyagok vagy lenyelhető apró kellékek. Ebből következik, hogy a fajátékok sokkal jobban bevonják a gyerekeket a játékba, hiszen nem elég megnyomni egy gombot, fel kell fedezni az adott játék sajátosságait és ki kell tapasztalni annak működését. De persze a környezetvédelmet is az előnyei közé lehet sorolni. A színes fajátékok csak és kizárólag biztonságos festékeket és olajokat tartalmaznak, így akkor sincs baj, ha a gyerkőc beveszi a szájába őket. Maximális biztonság, színpompás örömök.

Ezért hasznosak a fa készségfejlesztő játékok
A fa készségfejlesztő játékok iránt egyre nagyobb a kereslet: főként logikai illetve építőjátékok tartoznak ebbe a kategóriába. Leginkább a kisebb korosztály számára hasznosak a fejlesztő fajátékok, de az idősebb korosztály is találhat neki tetsző darabokat. Ezek a játékok hosszú éveken át adnak minőségi kikapcsolódást köszönhetően annak, hogy rendkívül strapabíróak. Finommotorika, kreativitás, nagymozgások, szín- és formaészlelés… ahány terület, annyi fejlesztő játék áll rendelkezésre.

Ajánlott korosztály: fa játékok babáknak (0-1 év)
A születéstől az első születésnapig tartó időszakban igazán látványos a baba fejlődése. Fontos, hogy ebben a korban kizárólag a saját korosztályának megfelelő játékokkal játsszon csöppségünk. Ezek a termékek még többnyire a készségfejlesztésről szólnak, mindez biztonságos anyagok használatával, a kisbaba legfontosabb igényeinek a szem előtt tartásával.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TRYCO – HÚZHATÓ OROSZLÁN – FAJÁTÉK” értékelése elsőkéntKapcsolódó termékek