TRYCO – MUNKAPAD, SZERSZÁMOKKAL – FA JÁTÉK

31 500 Ft

1 készleten

A Tryco játék munkapad a kicsi kezek, és ezermesterek kedvenc játéka lesz. Mindig jól jön egy ügyes kéz a háznál, a munkapadon kedvedre barkácsolhatsz, a szerelőasztalon található szerszámokkal. Elengedhetetlen kellék a munkához, egy jó fűrész, kalapács, vonalzó, csavarok, és a többi… Munkára fel!
Méret: 39×24,5×70 cm

A játék tartalma:

6 db csavar
6 db anyacsavar
1 db körfűrész
1 db kulcs
1 db fogó
1 db olajosdoboz
1 db vonalzó
1 db fúró
1 db fűrész
1 db kalapács
3 fogaskerék
3 rögzítési forma

Színes fajátékok a természetesen színpompás örömökért
A színes fajátékok mellett számtalan érv szól, amit érdemes ismerni, mielőtt belecsöppenünk ebbe a világba. Az első és talán legfontosabb előny, hogy jóval biztonságosabbak a színes fajátékok a műanyag társaiknál: nincs benne akkumulátor, nincsenek műanyagok, nincsenek káros festékek, méreganyagok vagy lenyelhető apró kellékek. Ebből következik, hogy a fajátékok sokkal jobban bevonják a gyerekeket a játékba, hiszen nem elég megnyomni egy gombot, fel kell fedezni az adott játék sajátosságait és ki kell tapasztalni annak működését. De persze a környezetvédelmet is az előnyei közé lehet sorolni. A színes fajátékok csak és kizárólag biztonságos festékeket és olajokat tartalmaznak, így akkor sincs baj, ha a gyerkőc beveszi a szájába őket. Maximális biztonság, színpompás örömök.

Ezért hasznosak a fa szerepjátékok
A fa szerepjátékok két éves kortól kisiskolás korig az egyik legnépszerűbb játékformája a gyerekeknek. A játék során gyakorolhatják azokat a viselkedési formákat, amiket a valóságban alkalmazni fognak. Nagy szerepe van a szociális képességek fejlesztésében is, fejleszti továbbá a gyerekek képzelőerejét, kreativitását, de még a nyelvi képességeikre is hatással van. És ha azt szeretnéd, hogy gyermeked fajátékok segítségével valósítsa meg mindezt, akkor a legjobb helyen jársz!

Ajánlott korosztály: fa játékok 3-4 éveseknek
Az óvodába lépő 3-4 éves gyermekek érzékelése, figyelme, memóriája, együttműködési képessége, mozgása, finommotorikája mind-mind fejlődik a készségfejlesztő fa játékok által, és egyre inkább kinyílik előttük a világ. Ezek a játékok már meghatározó szerepet fognak betölteni kisgyermekünk életében. Természetesen a minőségi fa alapanyagnak köszönhetően ezúttal is hosszú távú befektetésként tekinthetsz ezekre a játékokra.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TRYCO – MUNKAPAD, SZERSZÁMOKKAL – FA JÁTÉK” értékelése elsőkéntKapcsolódó termékek