Babygym – babatornázó játékok – zöld holdak és csillagok (4db)

8 290 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek ha a termék ismét készleten lesz

Elfogadom az adatkezelési nyilatkozatot és beleegyezem, hogy az email címemre értesítést kapjak amikor a termék újra elérhetővé válik - [Adatkezelési nyilatkozat]

Ez a négy darabos holacska és csillag formájú állatfigura a Jollein fából készült babygym babatornázóval együtt használható. Négy aranyos figurát találsz a csomagban: két szürke és két fehér láma. Kötött anyagból készültek. Körülbelül 10 hetesen a babának több ingerre, játékra és körültekintésre lesz szüksége. Szerezd be a játékok mellé a fából készült babygym babatornázó keretet is, és díszítsd fel ezekkel az aranyos, kontrasztos színű állatfigurákkal. Helyezze a babát egy puha felületre, és kezdődhet a játék! A baba tornaterem játékainak mozgását lenyűgözőnek találja a baba. Lelkesen rúgja a lábát, vagy hangot ad, ha tudja, hogy megragadhat vagy megütögethet egy játékot. A babatornázó fejleszti a babák szem-kéz koordinációját.

FORMÁTUM: A zsinór, amelyen a játékok lógnak, 22 cm hosszú.

Anyaga Poliészter kötött anyagból készült.

Biztonság:
Ne hagyja egyedül a babát a babatornázó keret alatt. Maradjon a közelben mindig.

Ez a négy láma formájú állatfigura a Jollein fából készült babygym babatornázóval együtt használható. Négy aranyos állatfigát találsz a csomagban: két szürke és két fehér láma. Kötött anyagból készültek. Körülbelül 10 hetesen a babának több ingerre, játékra és körültekintésre lesz szüksége. Szerezd be a játékok mellé a fából készült babygym babatornázó keretet is, és díszítsd fel ezekkel az aranyos, kontrasztos színű állatfigurákkal. Helyezze a babát egy puha felületre, és kezdődhet a játék! A baba tornaterem játékainak mozgását lenyűgözőnek találja a baba. Lelkesen rúgja a lábát, vagy hangot ad, ha tudja, hogy megragadhat vagy megütögethet egy játékot. A babatornázó fejleszti a babák szem-kéz koordinációját. A kép illusztráció, a keret nem tartozéka a 4 db játéknak.

FORMÁTUM: A zsinór, amelyen a játékok lógnak, 22 cm hosszú.

Anyaga Poliészter kötött anyagból készült.

Biztonság:
Ne hagyja egyedül a babát a babatornázó keret alatt. Maradjon a közelben mindig.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Babygym – babatornázó játékok – zöld holdak és csillagok (4db)” értékelése elsőkéntKapcsolódó termékek