MeowBaby® Aesthetic – Prémium gyermek kordbársony kanapé – türkiz

146 990 Ft

Szállítási idő: 5-9 nap

Meowbaby Aestehetic Prémium Gyermek kordbársony kanapé

A MeowBaby® gyermekkanapé egy hihetetlenül aranyos és funkcionális bútordarab, amelyet kifejezetten a kicsiknek terveztek. Puha habszivacsból készült, kényelmes és biztonságos helyet biztosít gyermeke számára a játékhoz és a pihenéshez.
A kanapé egyik legnagyobb előnye a kellemes tapintású huzat. Ennek köszönhetően gyermeke puha és gyengéd felületen pihenhet, játszhat, amely kényelmet biztosít a kanapé használata közben. A huzat ráadásul könnyen tisztítható, ami azért is fontos, mert tudjuk, hogy a gyerekek néha igazi kis művészek tudnak lenni.

Ezenkívül a kanapéhoz két kis puff is tartozik, amelyek támasztékként használhatók játék közben. Ezek nem csak további dekoratív elemek, hanem funkcionális kiegészítők is, amelyek fokozzák a kanapé használatának örömét és kényelmét.

De ez még nem minden! A kanapét kibontva kényelmes ágyat hozhat létre gyermeke számára. Így, amikor a kicsi úgy érzi, hogy szundikálnia kell, vagy vendégeket vár játszani, a kanapét könnyedén átalakíthatja egy kényelmes alvóhellyé.

Az összehajtogatott MeowBaby® kanapé ugyanolyan lenyűgözően néz ki, mint kibontva.

Esztétikus kialakítása és gondos kivitelezése a gyermekszoba dekorációjának vonzó elemévé teszi. Ezzel a termékkel nemcsak kényelmet, hanem stílusos és funkcionális megoldást is biztosít.

Magas minőség, multifunkcionális kihasználhatóság, kivételes puhaság és kényelem.

Ajánlott életkor: 2+

A MeowBaby® gyermekkanapé kiváló választás azoknak a szülőknek, akik egyedi és gyermekbarát teret szeretnének kialakítani csemetéik számára. Ez a puha és sokoldalú kanapé bájos megjelenésével és használati kényelmével kicsiknek és nagyok is egyaránt örömet szerez.

MeowBaby® Aesthetic – Prémium gyermek kordbársony kanapé

Fedezze fel a MeowBaby® Aesthetic kanapét, amely ötvözi a kifinomult stílust és a páratlan kényelmet. Ezt a prémium kordbársony gyerekkanapét úgy tervezték, hogy a legfiatalabb felhasználóknak maximális kényelmet és funkcionalitást biztosítson. A pihenéshez, meseolvasáshoz vagy akár szunyókáláshoz tökéletes MeowBaby® Aesthetic kanapé minden gyerekszoba kedvenc helye lesz.

A termék jellemzői:

Puha kordbársony: A válogatott anyagok hosszú élettartamot és könnyű tisztítást biztosítanak.
Biztonságos kialakítás: A puha, de stabil formák biztonságos teret biztosítanak.
Divatos dizájn: A kanapé egyszerű és modern esztétikája tökéletesen illeszkedik a különböző gyermekek belső tereibe, és arra ösztönzi őket, hogy egy hangulatos sarokban töltsenek időt.
Funkcionalitás és összeilleszthetőség: A kanapé könnyű és könnyen mozgatható, ami lehetővé teszi a tér elrendezésének gyors megváltoztatását.
Moduláris felépítés: A MeowBaby® Aesthetic kanapé számos különálló elemből áll, amelyek szabadon kombinálhatók és konfigurálhatók. Ennek köszönhetően a gyerekeknek lehetőségük nyílik saját építmények, például házak, alagutak vagy akár különálló fotelek felépítésére, ami serkenti a kreativitást és fejleszti a logikus gondolkodási készségeket.

Mérete: 160 cm x 80 xm x 24cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MeowBaby® Aesthetic – Prémium gyermek kordbársony kanapé – türkiz” értékelése elsőkéntKapcsolódó termékek