Beaba Babycook® Neo Eukaliptusz

88 990 Ft

Babycook Neo ételkészítő gép, az új legjobb barátod!

Beaba Babycook® Neo ételpároló és turmixgép az ételpárolók új generációjának egyik legjobbja! A gép tartálya és pároló edénye rozsdamentes acélból készült, üvegedélye masszáív és strapabíró. Nagy kapacitásának és kiváló minőségének köszönhetően különböző laktató és egészséges bébiételeket készíthetsz benne kisbabádnak. A Babycook® Neo ételpárolóban és turmixgép megalkotásakor az elsőosztályú francia minőség párosult a letisztult dizájnnal, így született meg ez a stílusos, 4in1 konyhai robotgép. A Beaba Babycook® Neo ételpároló és turmixgép vonzó designja, bármely konyhában megállja a helyét. A Beaba Babycook® Neo ételpárolóban készített bébiételeket a szülő, a védőnővel és gyermekorvossal egyeztetve, már a 4. hónapot köveőten kínálhatja a babának. A készülék használata nagyon gyors és egyszerű, így az ételkészítéssel megspórolt időt a családunkkal tölthetjük, és biztosan lehetünk benne, hogy egészséges, finom ételt adtunk a gyermekünknek. A Beaba Babycook® Neo ételpárolóban és turmixgépben az étel pára felett készült, így megőrzi vitamin- és tápanyagtartalmát, ezzel hozzájárul a baba egészséges fejlődéséhez. A tökéletes állagú, egészséges ételkészítéshez a rozsdamentes acélból készült minőségi pengéi valamint a minőségi üvegből készült edény is hozzájárul.

Kiváló minőség, egyszerű használat

Beaba Babycook® Neo géppel rengeteg időt spórolhatsz meg a bébiétel készítés során. Ez a 4in1 házi robotgép megfőzi az ételt, összeturmixolja, ha kell felolvasztja, sőt újra is melegíti. Az ételkészítés ideje pedig összesen 15 perc. A párolóedénybe helyezd el a kívánt gyümölcsöt vagy zöldséget és töltsd fel a készüléket vízzel. Egy gombnyomással indítsd el a párolási folyamatot, majd öntsd ki a felsleges vizet, majd a másik gomb megnyomásával indítsd el a turmixolást. Pürésítsd olyan állagúra az ételt, amilyenre csak szeretnéd. Az edény űrtartalma nagyobb mennyiségű bébiétel készítését teszi lehetővé, a többlet mennyiséget tárolhatod mélyhűtőben vagy hűtőben is. Ha előre dolgoztál és nagyobb mennyiséget főztél le, akkor használd a Beaba Multifunkciós szilikon ételtárolóját, melyben könnyedén lefagyaszthatod kisbabád ételét.

A Babycook Neo dobozában az alábbiakat találod:

  • 1250 ml űrtartalmú edényt
  • rozsdametes acélból készült turmixoló pengéket
  • minőségi üvegedény
  • rozsdamentes acél pengéket

A Babycook ételkészítő gép tisztítása:

A Beaba Babycook® Neo ételpároló és turmixgép tisztítása nagyon egyszerű és gyors.
A gép üzembehelyzése előtt fordítsünk figyelmet a strerilizálásra. A minőségének megóvása érdekében időközönként vízkőtelenítsük a párolótartályt. Ehhez használd a Beaba vízkőtelenítő folyadékát.

A Beaba Babycook Neo ételkészítőgép előnyei

Egészséges ételkészítő: minőségi anyagok, ultraegészséges ételek a gőzfőzésnek és az innovatív anyagoknak köszönhetően. Minőségi kiegészítők: üvegtál és rozsdamentes acél tálka.
Egészséges ételek: ultraegészséges ételek a gőzfőzésnek és az innovatív anyagoknak köszönhetően. Nem változtatja meg a házi készítésű ételek ízét és egyenletesen főz.
Nagy kapacitás: 1250 ml
Rozsdamentes acél tál széles nyílással a könnyű töltéshez és tisztításhoz, valamint rozsdamentes acél tál 1000ml kapacitással 4 adag 150g-os étel elkészítéséhez.
Környezetbarát tervezés: környezetbarát termék: -50% víz- és energiafogyasztás a Babycook Solo®-hoz képest
Könnyű használat: ergonomikus fogantyú a tál könnyű kinyitásához és a tálka kezeléséhez, valamint egyértelmű vízszintjelzés.
Hang- és fényjelzés a főzés végén.
Kíméletes gőzölés: az étel tápértékének, ízének és zamatának megőrzése érdekében.
Keverés, aprítás: a baba életkorának megfelelő különböző textúrákhoz: sima, kevert, darabos vagy apró darabok
Nagy teljesítményű penge: nagy teljesítményű, kétszintű penge, szabadalmaztatott termék, a Sabatier Diamant gyártmánya.
Franciaországban készült.

A linkre kattintva nézd meg a Beaba Baycook Neo gép használatáról szóló rövid videónkat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Beaba Babycook® Neo Eukaliptusz” értékelése elsőkéntKapcsolódó termékek