Montessori háromszög létra huzattal – fekete/kék

68 990 Ft

5-10 munkanap
A Montessori pedagógiai módszereken alapuló létránk kiváló eszköz a fejlesztéshez, játszáshoz.
9 fokból áll a létra, melyen egyszerű fizikai gyakorlatot tud végezni gyermeked. A fizikai aktivitáson, kreatív gondolkodáson túl a mozgásfejlődésben, kognitív és motoros fejlesztésben is fontos szerepe van.A színes tömörfa létra egy olyan MeowBaby® termék, amely Maria Montessori híres pedagógiai módszerével összhangban van. Az ebben a szellemben készült játékok főként természetes termékek, amelyek önállóságra, fizikai aktivitásra és kreatív játékra ösztönöznek;  Ez a dizájner létra nagyon jó minőségű kivitelezéssel rendelkezik. Biztos, hogy minden aktív gyermek kedvenc játéka lesz.Most a létra és a sátor kombinációjának köszönhetően a gyerekeknek nemcsak az aktív játékhoz van játszótér. Ezzel a multifunkcionális házzal mostantól gyermeke még jobban fog örülni minden egyes játéknak egy babával vagy plüssmacival. És amikor gyermekét meglátogatják majd a barátai az óvodából, ideális búvóhely lesz a felnőttek elől.

Létrás házainkhoz két dizájner színben: rózsaszín és szürkéskék, és akár négyféle színű létrával: fekete, szürke, fehér, natúr. Ennek köszönhetően a megfelelő színt választhatod a gyermekszobád berendezéséhez.

A létra összecsukható. A ház sátra stílusos ablakkal rendelkezik, drapériával és szalaggal, aminek köszönhetően minden gyerekszobában tökéletesen fog mutatni. A sátor a létrára húzózsinórok segítségével rögzíthető.

A termék CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

Súly: 5,5 kg
Ajánlott kor: 3 év felett
Maximális terhelhetőség: 40 kg

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Montessori háromszög létra huzattal – fekete/kék” értékelése elsőkéntKapcsolódó termékek