Konyhai fellépő korláttal + krétatábla – szürke

64 990 Ft

5-10 munkanap

Konyhai Fellépő fa –krétatáblával – szürke színben

A konyhai fellépő egy biztonságos szerkezet, melyen a gyerekek fel- és le tudnak mászni és tudják teljesen egyedül használni azt. Segít, hogy gyermeked figyeljen, amikor a konyhában tevékenykedsz, vagy akár segítsen Neked az ételek elkészítésében.

A konyhai fellépő azt a szabadságot nyújtja gyermeked számára, ami a fejlődéséhez, tanulásához szükséges, így könnyedén bevonhatod őt a mindennapi feladataidba.

A konyhai fellépő, nevével ellentétben nem csak a konyhában tud segíteni a kicsiknek. A  fürdőszobában is hasznos lehet fogmosáshoz vagy kézmosáshoz.

Holland időtálló design. Konyhád csodás része lehet ez a konyhai fellépő. Minőségi, a legmagasabb biztonsági kritériumoknak megfelelően lett kialakítva, mégis modern, szép, letisztult.

Nem csak kicsiknek

Állítható magasságának köszönhetően a gyermekeddel nő – évekig tudjátok használni. Szuper krétatábla található a konyhai fellépő hátoldalán, ha esetleg a konyhai munkára ráunna a gyermeked.

A  konyhai fellépőt 18 hónapos és 4 éves kor közötti kíváncsi kisgyermekek számára alakítottuk ki.

Javasoljuk, hogy felnőtt felügyelte mellett használják a kicsik.

A konyhai fellépő emelvény magasságállításának lehetősége 3 változatban lehetséges. A padlótól mérve 20cm – 33cm – 47cm.
Magasságának beállítása nem igényel felszerelést vagy erőt. Elég, ha az emelvényt a kiválasztott sínre mozgatod.

Paraméterek

konyhai fellépő

  • A mérete 90x40x41 cm, és akár 100 kg-os súlyt is biztonságosan elbír. Tehát felnőttként akár Te magad is használhatod.
  • A konyhai fellépő első lépcsőjének mérete 22,5 cm.
  • Stílusos, időtálló és gondos kialakítás.
  • Biztonsági előírások alapján készítve.
  • Konyhai fellépő össztömege 6,85 kg.

Anyaga

  • Fenyőfa

A csomagban találod

  • Konyhai fellépő

Tisztítás

Kezelt felületének köszönhetően nagyon egyszerű a legmakacsabb paradicsomos, zsíros foltokat is letaszítani róla. Csak töröld le egy nedves szivaccsal és töröld szárazra egy másikkal.

További színekben itt találod.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Konyhai fellépő korláttal + krétatábla – szürke” értékelése elsőkéntKapcsolódó termékek