Tryco – Fa játék vágódeszka étellel

6 800 Ft

1 készleten

Ezért a termékért akár 136 Minique klub pontot is kaphatsz

Tryco – Fa játék vágódeszka étellel

Ez a vágódeszka készlet egy ínycsiklandozó menü elkészítésére ösztönzi a gyermeket Ki ne szeretne főzőcskézni? A készlet vágódeszkából, só- és borsrázóból, fakésből, paradicsomból, gombából, tojásból, sárgarépából, húsdarabból, halból és gombából áll.

A játék tartalma:

  • vágódeszka
  • só- és bors szóró
  • fa kés
  • paradicsom, gomba, tojás, sárgarépa
  • húsdarab és hal

Méret19 x 12 x 6 cm

Színes fajátékok a természetesen színpompás örömökért

A színes fajátékok mellett számtalan érv szól, amit érdemes ismerni, mielőtt belecsöppenünk ebbe a világba. Az első és talán legfontosabb előny, hogy jóval biztonságosabbak a színes fajátékok a műanyag társaiknál: nincs benne akkumulátor, nincsenek műanyagok, nincsenek káros festékek, méreganyagok vagy lenyelhető apró kellékek. Ebből következik, hogy a fajátékok sokkal jobban bevonják a gyerekeket a játékba, hiszen nem elég megnyomni egy gombot, fel kell fedezni az adott játék sajátosságait és ki kell tapasztalni annak működését. De persze a környezetvédelmet is az előnyei közé lehet sorolni. A színes fajátékok csak és kizárólag biztonságos festékeket és olajokat tartalmaznak, így akkor sincs baj, ha a gyerkőc beveszi a szájába őket. Maximális biztonság, színpompás örömök.

Ezért hasznosak a fa játékkonyha eszközök

A sütés-főzés bizony minden gyermek kedvence. Ők is szeretnének olyan finom ételeket és süteményeket készíteni, mint a szüleik. Miért is ne tehetné ezt, mondjuk egy minőségi fa játékkonyhával? Sütő, mikró, kávéfőző, étkészlet, kenyérpirító, mixer… szinte bármilyen eszköz elérhető a fa játékkonyha kiegészítők között, amivel teljessé tehetitek az élményt. A hétköznapi sütés-főzés mellett akár éttermeset is játszhattok! Te megrendeled a kedvenc fogásodat, gyermeked pedig elkészíti azt a fa játék konyhájában. A játéklehetőségek végtelenek, kiváló időtöltés az egész család számára.

Ajánlott korosztály: fa játékok 1-2-3 éveseknek

1 éves kortól kezd kinyílni a világ a gyerekek számára. Minden érdekli őket, mindent szeretnének megfogni, kipróbálni. Érdemes már ebben a korban is a legjobb minőségű fa játékokat beszerezni, hiszen ezek a játékok hosszú éveken keresztül tartósak maradnak. Az 1-3 éveseknek szóló fa játékok óvodás korig biztosan lekötik a kicsik figyelmét, így egyfajta hosszútávú befektetésként is tekinthetsz ezekre a termékekre.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tryco – Fa játék vágódeszka étellel” értékelése elsőkéntKapcsolódó termékek